Hijsbak

Als u materialen of (sloop)afval moet vervoeren, dan is een hijsbak de perfecte oplossing. Onze hijsbakken zijn geschikt voor diverse locaties en hoogtes. Bij CraneContainer hebben we de bakken zo ontworpen dat het lossen veilig en efficiënt kan worden uitgevoerd door kraanmachinisten. Bovendien zijn onze bakken gemaakt van gegalvaniseerd staal, wat ervoor zorgt dat u er lang profijt van zult hebben. Als producent met een patent op de hijsbakken, is onze voorraad altijd op peil, zodat u snel over een hijsbak kunt beschikken. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op via +31 (0)30 212 97 53 of verkoop@kraancontainer.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij voorzien u graag van een passend advies.

hijsbak kraancontainer

Eenvoudig én veilig in gebruik

Een handige oplossing voor het storten en hijsen van bouwafval is een hijsbak. Onze hijsbakken zijn voorzien van hijsogen waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn met een kraan. Hierdoor kunt u het (sloop)afval op elke gewenste locatie lozen. Dankzij de dubbele vergrendeling wordt voorkomen dat de bak onverwacht kantelt tijdens het legen. U kunt kiezen voor wielen om de hijsbak gemakkelijk te verplaatsen over de bouwplaats en deze geremd te plaatsen in de opslag. De beugel is inklapbaar waardoor u de bakken eenvoudig kunt opstapelen. Onze bakken zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal en als gepatenteerde producent hebben wij altijd een ruime voorraad beschikbaar.

Onze hijsbakken zijn ABOMA gekeurd volgens NEN-13155 en voldoen aan de Europese richting 92/58/EEG. Dit houdt in dat de bakken voldoen aan strenge voorschriften en veilig in gebruik zijn. Deze keuringen zorgen ervoor dat de bakken uitstekend te gebruiken zijn op een bouwterrein.

Over CraneContainer

CraneContainer is niet alleen de producent, maar ook de leverancier van hijsbakken. We ontwerpen de hijsbakken in ons eigen ontwerpbureau en produceren ze in onze eigen werkplaats. Bovendien zijn onze hijsbakken een door ons gepatenteerd product en zeer geschikt voor gebruik in de bouw- en industriesector. Ons kantoor, containeropslag, werkplaats en ontwerpbureau zijn allemaal gevestigd in IJsselstein, nabij Utrecht. Door deze centrale ligging zijn we gemakkelijk op afspraak te bezoeken. Weet u niet precies welke hijsbak het meest geschikt is voor uw werkzaamheden? Wilt u graag meer informatie en hulp van onze ervaren werknemers, neem dan direct contact met ons op via +31 (0)30 212 97 53 of verkoop@kraancontainer.nl.