Kantelbak kraan

Wanneer u materialen of (sloop)afval wilt vervoeren, kunt u daar een kantelbak voor inzetten. U kunt de bakken op diverse hoogtes en locaties gebruiken. De kantelbakken zijn zo ontworpen dat het voor kraanmachinisten mogelijk is om het lossen alleen te verrichten. Daardoor kan er veilig en efficiënt gewerkt worden. Wij maken de kantelbakken van gegalvaniseerd staal zodat u er lang profijt van zult hebben. Als gepatenteerde producent van de kantelbakken is onze voorraad altijd op peil waardoor u snel over een bak kunt beschikken. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op via +31 (0)30 212 97 53 of verkoop@kraancontainer.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij voorzien u graag van een passend advies.

kantelbak kraan kraancontainer

Eenvoudig én veilig in gebruik

Als u bouwafval wilt storten en hijsen met uw kraan dan is een kantelbak hét product dat u nodig heeft. Doordat wij de kantelbakken hebben voorzien van hijsogen zijn ze eenvoudig te verplaatsen met een kraan. U kunt het (sloop)afval hierdoor op elke gewenste locatie lozen. De bak kunt u eenvoudig legen door deze te kantelen. Om onverwachte kantelbewegingen te voorkomen hebben wij de kantelbak voorzien van een dubbele vergrendeling. Indien u dat wenst, kunnen wij de kantelbak voorzien van wielen zodat u deze makkelijk kunt verplaatsen over een bouwplaats, maar ook geremd weg kunt zetten.  Bovendien is de beugel inklapbaar waardoor u de bakken eenvoudig kunt opstapelen.

Onze kantelbakken zijn ABOMA gekeurd volgens NEN-13155 en voldoen aan de Europese richting 92/58/EEG. Dit houdt in dat de bakken voldoen aan strenge voorschriften en veilig in gebruik zijn. Deze keuringen zorgen ervoor dat de bakken uitstekend te gebruiken zijn op een bouwterrein.

Over CraneContainer

Wij zijn niet alleen leverancier, maar ook dé gepatenteerde producent van kantelbakken. Wij ontwerpen de kantelbakken in ons eigen ontwerpbureau en produceren in onze eigen werkplaats. Ons gepatenteerde product is uiterst geschikt voor in de bouw en in de industrie. Wij zijn met ons kantoor, de containeropslag, onze werkplaats en het ontwerpbureau gevestigd in IJsselstein, nabij Utrecht. Door deze centrale ligging zijn wij gemakkelijk op afspraak te bezoeken. Weet u niet precies welke kantelbak het meest geschikt is voor uw kraan? Wilt u graag meer informatie en hulp van onze ervaren werknemers, neem dan direct contact met ons op via +31 (0)30 212 97 53 of verkoop@kraancontainer.nl.