Kantelbakjes

Kantelbakjes zijn in te zetten wanneer u (sloop)afval of materialen wilt vervoeren. De bakken kunnen op diverse locaties én hoogtes gebruikt worden. Wij hebben de kantelbakken zo ontworpen dat het voor kraanmachinisten mogelijk is om het lossen alleen te verrichten. Hierdoor kan er efficiënt en veilig gewerkt worden. De bak is gemaakt van gegalvaniseerd staal zodat u er lang profijt van zult hebben. Als gepatenteerde producent van de kantelbakken is onze voorraad altijd op peil waardoor u snel over een bak kunt beschikken. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op via +31 (0)30 212 97 53 of verkoop@kraancontainer.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij voorzien u graag van een passend advies.

kantelbakjes kraancontainer

Eenvoudig én veilig in gebruik

Bij het storten en hijsen van bouwafval zijn kantelbakjes hét product dat u nodig heeft. U kunt onze kantelbakjes eenvoudig verplaatsen met een kraan, omdat de bakjes zijn voorzien van hijsogen. Hierdoor kunt u het (sloop)afval op elke gewenste locatie lozen. Wanneer de bak vol is, kunt u deze eenvoudig legen door de bak te kantelen. Wij hebben de bak voorzien van een dubbele vergrendeling zodat onverwachte kantelbewegingen worden voorkomen. U kunt kiezen om de kantelbak te laten voorzien van wielen zodat deze gemakkelijk te verplaatsen is over een bouwplaats, maar ook geremd weg te zetten is in de opslag.  Bovendien is de beugel inklapbaar waardoor u de bakken eenvoudig kunt opstapelen.

Onze kantelbakjes zijn ABOMA gekeurd volgens NEN-13155 en voldoen aan de Europese richting 92/58/EEG. Dit houdt in dat de bakken voldoen aan strenge voorschriften en veilig in gebruik zijn. Deze keuringen zorgen ervoor dat de kraancontainers uitstekend te gebruiken zijn op een bouwterrein.

Over CraneContainer

CraneContainer is dé producent en leverancier van kantelbakjes. De kantelbakjes ontwerpen wij in ons eigen ontwerpbureau en produceren wij daarna in onze eigen werkplaats. Bovendien zijn ze een door ons gepatenteerd product en zeer geschikt voor in de bouw en in de industrie. Wij zijn met ons kantoor, de containeropslag, onze werkplaats en het ontwerpbureau gevestigd in IJsselstein, nabij Utrecht. Door de centrale ligging zijn wij gemakkelijk op afspraak te bezoeken. Weet u niet precies welke kantelbak het meest geschikt is voor uw werkzaamheden? Wilt u graag meer informatie en hulp van onze ervaren werknemers, neem dan direct contact met ons op via +31 (0)30 212 97 53 of verkoop@kraancontainer.nl.