Kantelbakken

Wanneer u (sloop)afval of materialen wilt vervoeren, zijn kantelbakken onmisbaar. U kunt de bakken op diverse hoogtes en locaties gebruiken. Wij hebben de kantelbakken zo ontworpen dat kraanmachinisten het lossen alleen kunnen verrichten. Op deze manier kan er veilig en efficiënt gewerkt worden. De bak is gemaakt van gegalvaniseerd staal, zo zult u er lang profijt van hebben. Als gepatenteerde producent van de kantelbakken is onze voorraad altijd op peil waardoor u snel over een bak kunt beschikken. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op via +31 (0)30 212 97 53 of verkoop@kraancontainer.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij voorzien u graag van een passend advies.

kantelbakken kraancontainer

Eenvoudig én veilig in gebruik

Kantelbakken zijn inzetbaar bij het hijsen en storten van bouwafval. Doordat de bakken zijn voorzien van hijsogen kunt u ze eenvoudig verplaatsen met behulp van een kraan. Op deze manier kunt u het (sloop)afval op elke gewenste locatie lozen. Als de bak vol is, kunt u deze gemakkelijk legen door de bak te kantelen. Om onverwachte kantelbewegingen te voorkomen hebben wij de bakken voorzien van een dubbele vergrendeling. U kunt kiezen om het kantelbakje te laten voorzien van wielen zodat deze gemakkelijk te verplaatsen is over een bouwplaats, maar ook geremd weg te zetten is in de opslag. Bovendien is de beugel inklapbaar waardoor u de bakken eenvoudig kunt opstapelen.

Onze bakken zijn ABOMA gekeurd volgens NEN-13155 en voldoen aan de Europese richting 92/58/EEG. Dit houdt in dat de kantelbakjes voldoen aan strenge voorschriften en veilig in gebruik zijn. Deze keuringen zorgen ervoor dat ze uitstekend te gebruiken zijn op een bouwterrein.

Over CraneContainer

Wij zijn dé producent en leverancier van kantelbakken. Wij ontwerpen de bakken in ons eigen ontwerpbureau en produceren ze daarna in onze eigen werkplaats. Daarnaast zijn ze een door ons gepatenteerd product en zeer geschikt voor zowel de bouw als de industrie. Met ons kantoor, de containeropslag, het ontwerpbureau en onze werkplaats gevestigd in IJsselstein, vlak onder de stad Utrecht. Onze centrale ligging zorgt ervoor dat u ons eenvoudig op afspraak kunt bezoeken. Weet u niet precies welke kantelbak het meest geschikt is voor uw werkzaamheden? Wilt u graag meer informatie en hulp van onze ervaren werknemers, neem dan direct contact met ons op via +31 (0)30 212 97 53 of verkoop@kraancontainer.nl.