Kiepbak

Wanneer u materialen of (sloop)afval wilt vervoeren, dan heeft u een kiepbak nodig. U kunt de bakken inzetten op diverse locaties én hoogtes. Wij hebben de kiepbakken zo ontworpen dat het voor kraanmachinisten mogelijk is om het lossen alleen te verrichten. Hierdoor kan er veilig en efficiënt gewerkt worden. Kiepbakken zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal zodat u er lang profijt van zult hebben. Als gepatenteerde producent van de kiepbakken is onze voorraad altijd op peil waardoor u snel over een bak kunt beschikken. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op via +31 (0)30 212 97 53 of verkoop@kraancontainer.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij voorzien u graag van een passend advies.

kiepbak kraancontainer

Eenvoudig én veilig in gebruik

Bij het storten of hijsen van bouwafval is gemakkelijk te doen met een kiepbak. De bakken zijn voorzien van hijsogen zodat ze zeer eenvoudig te verplaatsen zijn met een kraan. Hierdoor kunt u het (sloop)afval op elke gewenste locatie lozen. Als de bak vol is, kunt u deze makkelijk legen door de bak te kantelen. De kiepbakken zijn voorzien van een dubbele vergrendeling waardoor onverwachte kantelbewegingen worden voorkomen. U kunt ervoor kiezen om de kiepbak te laten voorzien van wielen zodat deze gemakkelijk te verplaatsen is over een bouwplaats, maar ook geremd weg te zetten is in de opslag. Bovendien is de beugel inklapbaar waardoor u de bakken eenvoudig kunt opstapelen.

Onze kiepbakken zijn ABOMA gekeurd volgens NEN-13155 en voldoen aan de Europese richting 92/58/EEG. Dit houdt in dat de bakken voldoen aan strenge voorschriften en veilig in gebruik zijn. Deze keuringen zorgen ervoor dat de bakken uitstekend te gebruiken zijn op een bouwterrein.

Over CraneContainer

CraneContainer is naast de producent, ook leverancier van de kiepbakken. De kiepbakken ontwerpen wij in ons eigen ontwerpbureau en wij produceren ze in onze eigen werkplaats. Ze zijn een door ons gepatenteerd product en dat maakt ze zeer geschikt voor in de bouw en de industrie. Wij zijn met ons kantoor, de containeropslag, onze werkplaats en het ontwerpbureau gevestigd in IJsselstein, nabij Utrecht. Door de centrale ligging zijn wij gemakkelijk op afspraak te bezoeken. Weet u niet precies welke kiepbak het meest geschikt is voor uw werkzaamheden? Wilt u graag meer informatie en hulp van onze ervaren werknemers, neem dan direct contact met ons op via +31 (0)30 212 97 53 of verkoop@kraancontainer.nl.