Kiepbakken

Als u sloopafval of materialen moet vervoeren, zijn kiepbakken onmisbaar. Deze bakken kunnen op verschillende hoogtes en locaties worden gebruikt. Onze kiepbakken zijn ontworpen zodat kraanmachinisten het lossen veilig en efficiënt kunnen uitvoeren. Bovendien zijn de bakken gemaakt van gegalvaniseerd staal, waardoor u er lang profijt van zult hebben. Als gepatenteerde producent van kiepbakken hebben wij altijd voldoende voorraad, zodat u snel over een bak kunt beschikken. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op via +31 (0)30 212 97 53 of verkoop@kraancontainer.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij voorzien u graag van een passend advies.

kiepbakken kraancontainer

Eenvoudig én veilig in gebruik

Kiepbakken zijn bij uitstek geschikt voor het hijsen en storten van bouwafval. De bakken zijn voorzien van hijsogen, zodat ze gemakkelijk verplaatst kunnen worden met behulp van een kraan. Hierdoor kunt u het (sloop)afval op elke gewenste locatie kwijt. Als de bak vol is, kunt u deze gemakkelijk legen door de bak te kantelen. Om onverwachte kantelbewegingen te voorkomen, zijn onze bakken uitgerust met een dubbele vergrendeling. U kunt er ook voor kiezen om de kiepbak te voorzien van wielen, zodat deze gemakkelijk over een bouwplaats kan worden verplaatst en geremd kan worden weggezet in de opslag. Bovendien is de beugel inklapbaar, zodat de bakken eenvoudig opgestapeld kunnen worden.

Onze bakken zijn ABOMA gekeurd volgens NEN-13155 en voldoen aan de Europese richting 92/58/EEG. Dit houdt in dat de kantelbakjes voldoen aan strenge voorschriften en veilig in gebruik zijn. Deze keuringen zorgen ervoor dat ze uitstekend te gebruiken zijn op een bouwterrein.

Over CraneContainer

Als producent en leverancier van kiepbakken hebben wij een eigen ontwerpbureau en werkplaats waar wij de bakken ontwerpen en produceren. Onze bakken zijn een gepatenteerd product en zeer geschikt voor zowel de bouw als de industrie. Ons kantoor, containeropslag, ontwerpbureau en werkplaats zijn allemaal gevestigd in IJsselstein, net onder de stad Utrecht. Dankzij onze centrale ligging kunt u ons gemakkelijk op afspraak bezoeken. Weet u niet precies welke kiepbak het meest geschikt is voor uw werkzaamheden? Wilt u graag meer informatie en hulp van onze ervaren werknemers, neem dan direct contact met ons op via +31 (0)30 212 97 53 of verkoop@kraancontainer.nl.