Kiepcontainer

Wanneer u materialen of (sloop)afval wilt vervoeren, dan heeft u een kiepcontainer nodig. U kunt de containers inzetten op diverse locaties én hoogtes. Wij hebben de kiepcontainers zo ontworpen dat het voor kraanmachinisten mogelijk is om het lossen alleen te verrichten. Hierdoor kan er veilig en efficiënt gewerkt worden. Kiepcontainers zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal zodat u er lang profijt van zult hebben. Als gepatenteerde producent van de kiepcontainers is onze voorraad altijd op peil waardoor u snel over een container kunt beschikken. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op via +31 (0)30 212 97 53 of verkoop@kraancontainer.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij voorzien u graag van een passend advies.

kiepcontainer kraancontainer

Eenvoudig én veilig in gebruik

Voor het storten of hijsen van bouwafval is een kiepcontainer de ideale oplossing. Onze kiepcontainers zijn voorzien van hijsogen, waardoor ze zeer gemakkelijk te verplaatsen zijn met behulp van een kraan. Dit maakt het mogelijk om het (sloop)afval op elke gewenste locatie te lozen. Zodra de container vol is, kunt u deze moeiteloos legen door deze te kantelen. De containers zijn uitgerust met een dubbele vergrendeling om onverwachte kantelbewegingen te voorkomen. Optioneel kunnen de kiepcontainers worden uitgerust met wielen, waardoor deze gemakkelijk te verplaatsen is op een bouwplaats en geremd kan worden in de opslag. Dankzij de inklapbare beugel zijn de containers ook nog eens eenvoudig op te stapelen.

Onze kiepcontainers zijn ABOMA gekeurd volgens NEN-13155 en voldoen aan de Europese richting 92/58/EEG. Dit houdt in dat de containers voldoen aan strenge voorschriften en veilig in gebruik zijn. Deze keuringen zorgen ervoor dat de containers uitstekend te gebruiken zijn op een bouwterrein.

Over CraneContainer

CraneContainer is naast de producent, ook leverancier van de kiepcontainers. De kiepcontainers ontwerpen wij in ons eigen ontwerpbureau en wij produceren ze in onze eigen werkplaats. Ze zijn een door ons gepatenteerd product en dat maakt ze zeer geschikt voor in de bouw en de industrie. Wij zijn met ons kantoor, de containeropslag, onze werkplaats en het ontwerpbureau gevestigd in IJsselstein, nabij Utrecht. Door de centrale ligging zijn wij gemakkelijk op afspraak te bezoeken. Weet u niet precies welke kiepcontainer het meest geschikt is voor uw werkzaamheden? Wilt u graag meer informatie en hulp van onze ervaren werknemers, neem dan direct contact met ons op via +31 (0)30 212 97 53 of verkoop@kraancontainer.nl.