Kiepcontainers

Als u materialen of (sloop)afval wilt vervoeren, dan is een kiepcontainer onmisbaar. Onze kiepcontainers zijn geschikt voor gebruik op diverse locaties en hoogtes. Ze zijn speciaal ontworpen om veilig en efficiënt te werken, omdat kraanmachinisten de container zonder hulp kan lossen. De containers zijn gemaakt van hoogwaardig, gegalvaniseerd staal, wat zorgt voor duurzaamheid en langdurig gebruik. Als gepatenteerde producent van kiepcontainers is onze voorraad altijd op peil, zodat u snel over een container kunt beschikken. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op via +31 (0)30 212 97 53 of verkoop@kraancontainer.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij voorzien u graag van een passend advies.

kiepcontainer kraancontainer

Eenvoudig én veilig in gebruik

Kiepcontainers zijn uitermate geschikt voor het storten of hijsen van bouwafval. Dankzij de hijsogen zijn de containers gemakkelijk te verplaatsen met behulp van een kraan, waardoor u het (sloop)afval naar elke gewenste locatie kunt afvoeren. Eenmaal vol, kunt u de container eenvoudig legen door deze te kantelen. Door de dubbele vergrendeling worden onverwachte kantelbewegingen voorkomen. Het is mogelijk om de kiepcontainer te voorzien van wielen, zodat deze gemakkelijk over een bouwplaats kan worden verplaatst en geremd kan worden in opslag. Bovendien is de beugel inklapbaar, waardoor de containers eenvoudig op elkaar gestapeld kunnen worden. 

Onze kiepcontainers zijn ABOMA gekeurd volgens NEN-13155 en voldoen aan de Europese richting 92/58/EEG. Dit houdt in dat de containers voldoen aan strenge voorschriften en veilig in gebruik zijn. Deze keuringen zorgen ervoor dat de containers uitstekend te gebruiken zijn op een bouwterrein.

Over CraneContainer

Wij niet niet alleen de producent van kiepcontainers, maar ook de leverancier. De kiepcontainers ontwerpen wij in ons eigen ontwerpbureau en wij produceren ze in onze eigen werkplaats. Ze zijn een door ons gepatenteerd product en zeer geschikt voor in de bouw en de industrie. Wij zijn met ons kantoor, de containeropslag, onze werkplaats en het ontwerpbureau gevestigd in IJsselstein, nabij Utrecht. Door de centrale ligging zijn wij gemakkelijk op afspraak te bezoeken. Weet u niet precies welke kiepcontainer het meest geschikt is voor uw werkzaamheden? Wilt u graag meer informatie en hulp van onze ervaren werknemers, neem dan direct contact met ons op via +31 (0)30 212 97 53 of verkoop@kraancontainer.nl.