Kraan bak

Als u (sloop)afval of materialen wilt vervoeren, is een kraan bak een ideale oplossing. Zo’n bak kan op verschillende locaties en hoogtes worden gebruikt en is zo ontworpen dat kraanmachinisten het lossen alleen kunnen verrichten. Op deze manier kan er efficiënt en veilig gewerkt worden. De kraanbakken zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal, waardoor u er lang plezier van zult hebben. Als gepatenteerde producent van kraanbakjes houden wij onze voorraad altijd op peil, zodat u snel over een bakje kunt beschikken. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op via +31 (0)30 212 97 53 of verkoop@kraancontainer.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij voorzien u graag van een passend advies.

kraan bak kraancontainer

Eenvoudig én veilig in gebruik

Als u bouwafval moet hijsen en storten, dan is een kraan bak het perfecte product voor u. Onze kraanbakjes zijn uitgerust met hijsogen, waardoor u ze eenvoudig kunt verplaatsen met behulp van een kraan. Op deze manier kunt u het (sloop)afval op elke gewenste locatie dumpen. Wanneer de bak vol is, kunt u deze gemakkelijk legen door de bak te kantelen. Om onverwachte kantelbewegingen te voorkomen, hebben we de bak voorzien van een dubbele vergrendeling. U kunt ervoor kiezen om de kraan bak uit te rusten met wielen, zodat u deze gemakkelijk kunt verplaatsen over de bouwplaats en geremd kunt parkeren in de opslag. Bovendien is de beugel inklapbaar, waardoor u de bakken gemakkelijk kunt stapelen. 

Onze kraanbakjes zijn ABOMA gekeurd volgens NEN-13155 en voldoen aan de Europese richting 92/58/EEG. Dit houdt in dat de bakken voldoen aan strenge voorschriften en veilig in gebruik zijn. Deze keuringen zorgen ervoor dat de kraancontainers uitstekend te gebruiken zijn op een bouwterrein.

Over CraneContainer

CraneContainer is uw betrouwbare partner voor kraanbakken. In ons eigen ontwerpbureau ontwikkelen wij deze bakken en produceren wij ze vervolgens in onze eigen werkplaats. Onze kraan bakken zijn gepatenteerd en uitermate geschikt voor zowel de bouw als de industrie. Gelegen in IJsselstein, nabij Utrecht, hebben wij ons kantoor, containeropslag, werkplaats en ontwerpbureau gevestigd. Dankzij onze centrale locatie zijn wij gemakkelijk te bereiken voor een afspraak. Heeft u behoefte aan meer informatie over welke kraan bak het beste past bij uw werkzaamheden? Of wilt u graag advies van onze ervaren medewerkers? Neem dan direct contact met ons op via +31 (0)30 212 97 53 of verkoop@kraancontainer.nl.