Kraan container

Een kraan container is de perfecte oplossing als u afval of materialen moet vervoeren. Het kan op verschillende locaties en hoogtes worden gebruikt en is zo ontworpen dat kraanmachinisten het lossen alleen kunnen uitvoeren, waardoor efficiënt en veilig werken mogelijk is. Onze kraancontainers zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal en gaan lang mee, zodat u er lang plezier van zult hebben. Als gepatenteerde producent van kraancontainers hebben wij onze voorraad altijd op peil, zodat u snel over een kraan container kunt beschikken. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op via +31 (0)30 212 97 53 of verkoop@kraancontainer.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij voorzien u graag van een passend advies.

kraan container kraancontainer

Eenvoudig én veilig in gebruik

Onze kraancontainers zijn ideaal voor het hijsen en storten van bouwafval. Ze zijn uitgerust met hijsogen, zodat u ze moeiteloos kunt verplaatsen met behulp van een kraan, waardoor u het sloopafval op elke gewenste locatie kunt dumpen. De containers zijn voorzien van een dubbele vergrendeling om onverwachte kantelbewegingen te voorkomen, waardoor u de container gemakkelijk kunt kantelen om deze te legen zodra deze vol is. Als u ervoor kiest, kunnen we de kraan container ook uitrusten met wielen, zodat u deze gemakkelijk over de bouwplaats kunt verplaatsen en deze geremd kunt parkeren in de opslag. Bovendien is de beugel inklapbaar, waardoor u de containers gemakkelijk kunt stapelen.

Onze kraancontainers zijn ABOMA gekeurd volgens NEN-13155 en voldoen aan de Europese richting 92/58/EEG. Dit houdt in dat de containers voldoen aan strenge voorschriften en veilig in gebruik zijn. Deze keuringen zorgen ervoor dat de kraancontainers uitstekend te gebruiken zijn op een bouwterrein.

Over CraneContainer

CraneContainer is uw betrouwbare partner voor kraancontainers. In ons eigen ontwerpbureau ontwikkelen wij deze containers en produceren wij ze vervolgens in onze eigen werkplaats. Onze kraan containers zijn gepatenteerd en uitermate geschikt voor zowel de bouw als de industrie. Gelegen in IJsselstein, nabij Utrecht, hebben wij ons kantoor, containeropslag, werkplaats en ontwerpbureau gevestigd. Dankzij onze centrale locatie zijn wij gemakkelijk te bereiken voor een afspraak. Heeft u behoefte aan meer informatie over welke kraan container het beste past bij uw werkzaamheden? Of wilt u graag advies van onze ervaren medewerkers? Neem dan direct contact met ons op via +31 (0)30 212 97 53 of verkoop@kraancontainer.nl.