Kraancontainer te koop

Voor het vervoeren van materialen of (sloop)afval heeft u een kraancontainer nodig. U kunt gebruik maken van de bakken op diverse locaties én hoogtes.  De door ons ontworpen kraancontainers zijn zo gemaakt dat het voor de kraanmachinist mogelijk is om het lossen alleen te verrichten. Hierdoor kan er veilig en efficiënt gewerkt worden. De kraancontainers zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal zodat u er lang profijt van zult hebben.  Als gepatenteerde producent van de kraancontainers is onze voorraad altijd op pijl,  zo beschikt u in een mum van tijd over een bak.
Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op via +31 (0)30 212 97 53 of verkoop@kraancontainer.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij voorzien u graag van een passend advies.

kraancontainer te koop

Makkelijk én veilig in gebruik

Gemakkelijk bouwafval storten of hijsen doe je met een kraancontainer. De bakken zijn voorzien van hijsogen, waardoor ze zeer eenvoudig te verplaatsen zijn met een kraan.  Zo kunt u het (sloop)afval op elke gewenste locatie lozen. Zodra de bak vol is, kunt u deze legen door de bak te kantelen. De kraancontainers beschikken over een dubbele vergrendeling waardoor onverwachte kantelbewegingen worden voorkomen. Voor nog meer gemak kunt u kiezen voor een kraancontainer met wielen: voor het verplaatsen over een bouwplaats maar ook om geremd weg te zetten in de opslag. Bovendien is de beugel inklapbaar waardoor u de bakken kunt opstapelen.

Onze kraancontainers zijn ABOMA gekeurd volgens NEN-13155 en voldoen aan de Europese richting 92/58/EEG. Dit houdt in dat de bakken voldoen aan strenge voorschriften en veilig in gebruik zijn. Deze keuringen zorgen ervoor dat de bakken uitstekend te gebruiken zijn op een bouwterrein.

Over CraneContainer

CraneContainer is producent, maar ook leverancier van de kiepbakken. De kiepbakken ontwerpen wij in ons eigen ontwerpbureau en wij produceren ze in onze eigen werkplaats. Doordat het een door ons gepatenteerd product is, maakt dat ze zeer geschikt voor in de bouw en industrie. Ons kantoor, de containeropslag, onze werkplaats een het ontwerpbureau is gevestigd in IJsselstein, nabij Utrecht. Door de centrale ligging zijn wij gemakkelijk te bereiken voor een bezoek op afspraak. Bent u er niet zeker van welke kiepbak het meest geschikt is voor uw werkzaamheden? Voor meer informatie en hulp van onze ervaren werknemers, kunt u direct contact met ons opnemen via +31 (0)30 212 97 53 of verkoop@kraancontainer.nl.