Puin bak

Als u op zoek bent naar een manier om bouwafval of materialen te vervoeren, is een puin bak de ideale oplossing. Onze puinbakken zijn geschikt voor gebruik op diverse locaties en hoogtes. Wij hebben de bakken speciaal ontworpen, zodat kraanmachinisten veilig en efficiënt kunnen lossen zonder hulp van anderen. Daarnaast zijn onze puinbakken gemaakt van gegalvaniseerd staal, waardoor u er lang plezier van zult hebben. Als gepatenteerde producent van puinbakken zorgen wij er bovendien voor dat onze voorraad altijd op peil is, zodat u snel over een bak kunt beschikken. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op via +31 (0)30 212 97 53 of verkoop@kraancontainer.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij voorzien u graag van een passend advies.

puin bak kraancontainer

Eenvoudig én veilig in gebruik

Als u bouwafval wilt storten of hijsen, is een puin bak een uitstekende optie. Bij CraneContainer hebben we onze puinbakken voorzien van hijsogen, zodat ze gemakkelijk kunnen worden verplaatst met een kraan en u het (sloop)afval op elke gewenste locatie kunt lozen. Zodra de bak vol is, kunt u deze eenvoudig legen door de bak te kantelen. Onze puinbakken zijn bovendien uitgerust met een dubbele vergrendeling om onverwachte kantelbewegingen te voorkomen. Als u dat wenst, kunnen we uw puin bak voorzien van wielen, zodat u hem gemakkelijk kunt verplaatsen op de bouwplaats en geremd kunt parkeren in de opslag. Daarnaast hebben we de beugel inklapbaar gemaakt, zodat u de bakken gemakkelijk kunt opstapelen.

Onze puinbakken zijn ABOMA gekeurd volgens NEN-13155 en voldoen aan de Europese richting 92/58/EEG. Dit houdt in dat de bakken voldoen aan strenge voorschriften en veilig in gebruik zijn. Deze keuringen zorgen ervoor dat de bakken uitstekend te gebruiken zijn op een bouwterrein.

Over CraneContainer

CraneContainer is niet alleen de producent, maar ook de leverancier van puinbakken. Onze puinbakken worden ontworpen in ons eigen ontwerpbureau en geproduceerd in onze eigen werkplaats. Deze bakken zijn een door ons gepatenteerd product en zijn uitermate geschikt voor gebruik in de bouw- en industriesector. Ons kantoor, de containeropslag, werkplaats en ontwerpbureau zijn gevestigd in IJsselstein, nabij Utrecht. Dankzij deze centrale locatie zijn we gemakkelijk op afspraak te bezoeken. Weet u niet precies welke puin bak het meest geschikt is voor uw werkzaamheden? Wilt u graag meer informatie en hulp van onze ervaren werknemers, neem dan direct contact met ons op via +31 (0)30 212 97 53 of verkoop@kraancontainer.nl.