Puinbak

Wanneer u (sloop)afval of materialen wilt vervoeren, is een puinbak precies wat u nodig heeft. De bakken zijn inzetbaar op diverse locaties én hoogtes. Wij hebben de puinbakken zo ontworpen zat het voor kraanmachinisten mogelijk is om het lossen alleen te verrichten. Zo kan er veilig en efficiënt gewerkt worden. De bak is gemaakt van gegalvaniseerd staal zodat u er lang profijt van zult hebben. Als gepatenteerde producent van de puinbakken is onze voorraad altijd op peil waardoor u snel over een bak kunt beschikken. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op via +31 (0)30 212 97 53 of verkoop@kraancontainer.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij voorzien u graag van een passend advies.

puinbak kraancontainer

Eenvoudig én veilig in gebruik

Een puinbak is zeer geschikt om te gebruiken wanneer u bouwafval wilt storten of hijsen. Wij hebben de puinbakken voorzien van hijsogen zodat ze eenvoudig te verplaatsen zijn met een kraan. U kunt het (sloop)afval hierdoor op elke gewenste locatie lozen. Als de bak vol is, kunt u deze eenvoudig legen door de bak te kantelen. De puinbakken zijn voorzien van een dubbele vergrendeling waardoor onverwachte kantelbewegingen worden voorkomen. U kunt ervoor kiezen om de puinbak te laten voorzien van wielen zodat deze gemakkelijk te verplaatsen is over een bouwplaats, maar ook geremd weg te zetten is in de opslag. Bovendien is de beugel inklapbaar waardoor u de bakken eenvoudig kunt opstapelen.

Onze puinbakken zijn ABOMA gekeurd volgens NEN-13155 en voldoen aan de Europese richting 92/58/EEG. Dit houdt in dat de bakken voldoen aan strenge voorschriften en veilig in gebruik zijn. Deze keuringen zorgen ervoor dat de bakken uitstekend te gebruiken zijn op een bouwterrein.

Over CraneContainer

CraneContainer is naast de producent, ook leverancier van de puinbakken. Wij ontwerpen de puinbakken in ons eigen ontwerpbureau en produceren ze in ons eigen werkplaats. De puinbakken zijn een door ons gepatenteerd product en zijn zeer geschikt voor in de industrie en bouw. Wij zijn met ons kantoor, de containeropslag, onze werkplaats en het ontwerpbureau gevestigd in IJsselstein, nabij Utrecht. Door de centrale ligging zijn wij gemakkelijk op afspraak te bezoeken. Weet u niet precies welke puinbak het meest geschikt is voor uw werkzaamheden? Wilt u graag meer informatie en hulp van onze ervaren werknemers, neem dan direct contact met ons op via +31 (0)30 212 97 53 of verkoop@kraancontainer.nl.