Puinbak huren

Als u slechts tijdelijk behoefte heeft aan een puinbak, dan kunt u er ook voor kiezen om er één te huren. Het huren van een puinbak kan voordeliger zijn dan het aanschaffen van een nieuwe bak, vooral als u deze maar voor een korte periode nodig heeft. Onze bakken zijn inzetbaar op diverse locaties én hoogtes. Wij hebben de puinbakken zo ontworpen zat het voor kraanmachinisten mogelijk is om het lossen alleen te verrichten. Zo kan er veilig en efficiënt gewerkt worden. De bak is gemaakt van gegalvaniseerd staal zodat u er lang profijt van zult hebben. Als gepatenteerde producent van de puinbakken is onze voorraad altijd op peil waardoor u snel over een bak kunt beschikken. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op via +31 (0)30 212 97 53 of verkoop@kraancontainer.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij voorzien u graag van een passend advies.

puinbak huren

Eenvoudig én veilig in gebruik

Puinbakken zijn uitermate geschikt voor het storten of hijsen van bouwafval. Dankzij de hijsogen zijn de bakken gemakkelijk te verplaatsen met behulp van een kraan, waardoor u het (sloop)afval op elke gewenste locatie kunt afvoeren. Eenmaal vol, kunt u de bak eenvoudig legen door deze te kantelen. Door de dubbele vergrendeling worden onverwachte kantelbewegingen voorkomen. Het is mogelijk om de puinbak te voorzien van wielen, zodat deze gemakkelijk over een bouwplaats kan worden verplaatst en geremd weggezet kan worden in opslag. Bovendien is de beugel inklapbaar, waardoor de bakken eenvoudig op elkaar gestapeld kunnen worden. 

Onze puinbakken zijn ABOMA gekeurd volgens NEN-13155 en voldoen aan de Europese richting 92/58/EEG. Dit houdt in dat de bakken voldoen aan strenge voorschriften en veilig in gebruik zijn. Deze keuringen zorgen ervoor dat de bakken uitstekend te gebruiken zijn op een bouwterrein.

Over CraneContainer

CraneContainer is naast de producent, ook leverancier van de puinbakken. Wij ontwerpen de puinbakken in ons eigen ontwerpbureau en produceren ze in ons eigen werkplaats. De puinbakken zijn een door ons gepatenteerd product en zijn zeer geschikt voor in de industrie en bouw. Wij zijn met ons kantoor, de containeropslag, onze werkplaats en het ontwerpbureau gevestigd in IJsselstein, nabij Utrecht. Door de centrale ligging zijn wij gemakkelijk op afspraak te bezoeken. Weet u niet precies welke puinbak het meest geschikt is voor uw werkzaamheden? Wilt u graag meer informatie en hulp van onze ervaren werknemers, neem dan direct contact met ons op via +31 (0)30 212 97 53 of verkoop@kraancontainer.nl.