Puinbakken

U kunt puinbakken inzetten wanneer u (sloop)afval of materialen wilt vervoeren. Ze zijn te gebruiken op diverse locaties én hoogtes. De puinbakken hebben we zo ontworpen dat het voor kraanmachinisten mogelijk is om het lossen van de bak alleen te verrichten. Op deze manier kan er efficiënt en veilig gewerkt worden. De bakken zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal zodat u er lange tijd profijt van zult worden.  Als gepatenteerde producent van de puinbakken is onze voorraad altijd op peil waardoor u snel over een bak kunt beschikken. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op via +31 (0)30 212 97 53 of verkoop@kraancontainer.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij voorzien u graag van een passend advies.

puinbakken kraancontainer

Eenvoudig én veilig in gebruik

Puinbakken zijn hét product wat u nodig heeft bij het storten en hijsen van bouwafval. Wij hebben de puinbakken voorzien van hijsogen waardoor u de bakken eenvoudig kunt verplaatsen met een kraan. U kunt het (sloop)afval hierdoor op elke gewenste locatie lozen. Als de bak vol is, kunt u deze eenvoudig legen door de bak te kantelen. Doordat wij de bakken hebben voorzien van een dubbele vergrendeling worden onverwachte kantelbewegingen voorkomen. Bij het bestellen van een puinbak kunt u ervoor kiezen om de bak te laten voorzien van wielen. Wielen zorgen ervoor dat de puinbakken eenvoudig te verplaatsen zijn, maar ook geremd weg te zetten is in uw opslag. Bovendien is de beugel inklapbaar waardoor u de bakken eenvoudig kunt opstapelen.

Onze puinbakken zijn ABOMA gekeurd volgens NEN-13155 en voldoen aan de Europese richting 92/58/EEG. Dit houdt in dat de bakken voldoen aan strenge voorschriften en veilig in gebruik zijn. Deze keuringen zorgen ervoor dat de bakken uitstekend te gebruiken zijn op een bouwterrein.

Over CraneContainer

Wij zijn niet alleen de leverancier, maar ook de producent van puinbakken. De bakken worden eerst ontworpen in ons eigen ontwerpbureau en daarna geproduceerd in onze werkplaats. Bovendien zijn ze een door ons gepatenteerd product en zeer geschikt voor in de industrie en in de bouw.  Wij zijn met ons kantoor, de containeropslag, onze werkplaats en het ontwerpbureau gevestigd in IJsselstein, nabij Utrecht. Door de centrale ligging zijn wij gemakkelijk op afspraak te bezoeken. Weet u niet precies welke puinbak het meest geschikt is voor uw werkzaamheden? Wilt u graag meer informatie en hulp van onze ervaren werknemers, neem dan direct contact met ons op via +31 (0)30 212 97 53 of verkoop@kraancontainer.nl.